Reparatie en onderhoud Daihatsu bij Autocentrum Stekelenburg

DAIHATSU DEALER EN SPECIALIST.

Daihatsu Service Benelux
Daihatsu in Nederland, België en Luxemburg wordt sinds 1 februari 2013 vertegenwoordigd door Daihatsu Service Benelux (handelsnaam van Louwman Parts & Services B.V.). Alle dealers die destijds samenwerkten met de officiële Daihatsu-importeur, zijn als officiële Daihatsu dealer aangesteld door Daihatsu Service Benelux.

Veelgestelde vragen:

Hoe gaat het met de onderdelenvoorziening voor het rijdende wagenpark?
De Daihatsu-fabriek garandeert de onderdelenvoorziening zeker nog tot 2029. Dan zijn de laatst afgeleverde auto’s 16 jaar oud en het is niet te verwachten dat nog veel onderdelen nodig zijn. Ook na 2029 blijven er in Europa nog mogelijkheden om aan onderdelen te komen. Voor de Benelux is Daihatsu Service Benelux de distributeur van de onderdelen. Daihatsu Service Benelux is onderdeel van de Louwman Group.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud en onderdelen.

Kan ik mijn Daihatsu nog wel inruilen?
Natuurlijk wordt de waarde van een voertuig voor een zeer groot deel bepaald door zijn betrouwbaarheid en zuinigheid. En dat zijn nu juist de zeer sterke punten van Daihatsu. Jaar na jaar zijn Daihatsu’s in allerlei pechstatistieken uitgeroepen tot megabetrouwbaar en zuinig. Wij ruilen graag uw auto in en leveren u graag een gebruikte auto of nieuwe auto van het door u gewenste merk en model. Kom bij ons langs of vul ons taxatieformulier in en laat ons een vrijblijvende taxatie of een inruilvoorstel doen. Klik hier voor ons online taxatieformulier.

Wilt u een werkplaatsafspraak maken?
Wilt u een afspraak maken voor uw Daihatsu, wij helpen u graag.

Onderhoud en reparatie laten uitvoeren aan uw Chevrolet?

  • Bellen voor een afspraak kan via 030 – 6037050.
  • Via WhatsApp, dat kan ook via volgende nummer 06-14634309
  • Maak hieronder online uw werkplaatsafspraak.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Autocentrum Stekelenburg en ontvang tips en nieuws.