Mitsubishi Space Star

Space star, een frisse verschijning
De Space Star onderscheidt zich door een opvallend, speels design. Van zijn vrolijke front en fraaie taillelijn, tot de taps toelopende achterkant. De combinatie van gestroomlijnde rondingen en strakke stijlelementen zorgt voor evenwicht. Het maakt de Space Star tot een even frisse als robuuste verschijning.

Meer vermogen, lager verbruik
Milieubewuste automobilisten willen optimaal rijplezier, maar ook dat het milieu zoveel mogelijk wordt ontzien. De Space Star scoort op beide fronten beter dan welke auto ook. Hij biedt veel voor een aantrekkelijke prijs en is bovendien een van de zuinigste auto’s in zijn klasse. Zonder concessies te doen aan vermogen, comfort en veiligheid.

5 goede redenen
– Zorgeloos rijplezier
– Complete standaard uitrusting
– Hoog veiligheidsniveau
– Gemiddeld 1 op 25.
– Standaard 5 zitplaatsen

Mitsubishi Space Star samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autocentrum Stekelenburg is dit mogelijk. Stel hier u eigen Mitsubishi Space Star samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autocentrum Stekelenburg is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Space Star. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Space Star voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Space Star? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Download: SpaceStar_MY2019_2001_WEB

Heeft u een vraag m.b.t. een nieuwe Mitsubishi?