Mitsubishi Space Star

Onze compacte auto met ongekende kwaliteiten

Je ideale reisgenoot in de stad
Ben je op zoek naar een auto met een comfortabel en veelzijdig interieur? Eentje die de zuinigste in zijn klasse is? Een auto die zich soepel door het drukke stadsverkeer beweegt, lekker vlot rijdt en die je eenvoudig overal parkeert? Maak kennis met de nieuwe Mitsubishi Space Star. Je ideale reisgenoot voor elke rit.

Kom flitsend voor de dag
Een lage, schuin aflopende motorkap, Bi-Xenon koplampen en een geprononceerde onderbumper met chromen grille geven het front van de Space Star een even frisse als krachtige uitstraling. Wie flitsend voor de dag wil komen, maakt met de Space Star een goede keuze.

Mitsubishi Space Star samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autocentrum Stekelenburg is dit mogelijk. Stel hier u eigen Mitsubishi Space Star samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autocentrum Stekelenburg is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Space Star. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Space Star voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Space Star? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Download: Mitsubishi Space Star

Wilt u een proefrit maken of eerst meer informatie? Bel ons, 030-6037050 of stel uw vraag via ons contact formulier