Voordelig Leasen doet u bij Autocentrum Stekelenburg

Zekelijk Lease of Private Lease

Zo’n 60% van alle zakelijk gereden auto’s worden geleast, dat is ook niet gek als je naar de voordelen kijkt die leasen met zich mee brengt. Door een auto te leasen is het ineens geen grote uitgave meer maar een maandelijkse kosten post. Maar ook Private lease wordt steeds populairder. Geef uw zorgen uit handen door te gaan leasen. Wij bieden u een scherp lease tarief met een uitstekende service.

Wij kunnen u dan ook de volgende lease pakketen aanbieden: 

FullOperationalLease

Bij full Operational lease word alles voor je geregeld voor een vast bedrag per maand. De auto is niet uw juridisch eigendom en de verantwoordelijkheid van het beheer en onderhoud van de auto ligt dus niet bij u.

Netto Operational Lease

Als het u beter uitkomt om zaken zoals verzekeringen, reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en brandstof zelf te regelen kan u het beste kiezen voor Netto operationele lease. Het verschil met Full Operational lease is dat u hier zelf verantwoordelijk bent voor het beheer en onderhoud van de auto.

Financial Lease

In tegenstelling tot Operational lease is de auto bij Financial lease uw economisch eigendom en bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de auto. Bij Financial lease staat de auto bij u op de balans. Aan het einde van het lease contract word u juridisch eigenaar. Voor een lease offerte kunt u contact opnemen met onze verkopers 030-6037050 of stel uw vraag hieronder: