Mitsubishi Outlander

Klaar voor het avontuur
Van een gedurfde nieuwe styling tot krachtige prestaties, de Outlander levert al het plezier van een robuuste SUV. U zult genieten van de betrouwbaarheid en wendbaarheid. Maar zeker ook van de gerenommeerde 4WD prestaties of u nu onderweg bent van of naar werk of een rit maakt door de natuur. Wanneer het avontuur roept, antwoordt u met de zeer efficiënte Outlander.

De perfecte balans
Maximale veiligheid, optimaal rijcomfort en schone, zuinige motoren vormen de basis van iedere Mitsubishi. Het beste van deze drie werelden vindt u terug in de Outlander. Zijn prettige rijeigenschappen zijn van bijzonder hoog niveau. Het is een ruime, aantrekkelijke auto voor mensen die hoge eisen stellen aan praktische gebruiksmogelijkheden en comfort. Zijn krachtige uitstraling geeft precies weer waar de Outlander voor staat: ultiem rijplezier in een onderscheidende auto.

5 goede redenen
– Vernieuwd rijplezier
– Comfortabele 7-zitter
– Toonaangevend verbruik en aandacht voor het milieu
– 5 sterren Euro NCAP veiligheid
– Hoogstaande kwaliteit en volop ruimte

Mitsubishi Outlander samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autocentrum Stekelenburg is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi Outlander samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autocentrum Stekelenburg is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Outlander. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Outlander voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Outlander? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Downloads: Outlander_MY2019_1_juli

Wilt u een proefrit maken of eerst meer informatie? Bel ons, 030-6037050 of stel uw vraag via ons contact formulier