Mitsubishi Outlander PHEV
Verbeterd, Sneller, Sterker.

Elektrisch rijden met een unieke meerwaarde
Een zuinige crossover met een trekgewicht van 1.500 kg. Dat kan! De vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV, krijgt van Mitsubishi een herziene aandrijflijn mee. De 2,0-liter viercilinder is vervangen door een 2,4-liter exemplaar dat volgens de Atkinson- in plaats van de ottocyclus loopt. Het blok zou garant staan voor meer koppel, dat over een breder toerenbereik beschikbaar is. Daarnaast levert de achterste elektromotor nu tien procent meer vermogen en is de capaciteit van de aandrijfaccu met vijftien procent verhoogd

DE OUTLANDER PHEV ZET HET SUCCES VOORT
80 jaar ervaring met vierwielaandrijving, 50 jaar onderzoek naar en ontwikkeling van elektrische aandrijving en 30 jaar rallywinnende All-Wheel Control-systemen. Al onze expertise hebben wij in één product samengebracht. En met succes, de Outlander PHEV is de bestverkochte plug-in hybride in Europa.

Mitsubishi Outlander PHEV samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op je persoonlijke wensen aansluit. Bij Autocentrum Stekelenburg is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi Outlander PHEV samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autocentrum Stekelenburg is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Outlander PHEV. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Outlander PHEV voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Outlander PHEV? Vraag eenvoudig een brochure door het contact formulier in te vullen of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Download: Mitsubishi Outlander PHEV

Wilt u een proefrit maken of eerst meer informatie? Bel ons, 030-6037050 of stel uw vraag via ons contact formulier