Mitsubishi L200

Zelfverzekerd het zand in
Zware spullen hoeft u niet achter te laten als u bergop rijdt. En u laat zich toch niet door een onhandig grote en zware lading weerhouden om de kortste route te nemen door zand of een drassig weiland, of wel soms? Voortbordurend op het enorme succes van zijn voorganger, geeft de L200 de term pick-up als werkpaard opnieuw inhoud. Door een paar flinke stappen voorwaarts met meer vermogen en wendbaarheid, is het echt met volle teugen genieten van de L200 met zijn dynamische lijnen en luxe interieur.

5 goede redenen
– Grote laadruimte
– Krachtige dieselmotor
– Innovatief 4WD systeem
– Leverbaar als Single, Double of Club Cab
– Maximaal 2.700 kg aanhangergewicht

Mitsubishi L200 samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op je persoonlijke wensen aansluit. Bij Autocentrum Stekelenburg is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi L200 samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autocentrum Stekelenburg is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi L200. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de L200 voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi L200? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Download: L200_MY2020_2001_WEB

Wilt u een proefrit maken of eerst meer informatie? Bel ons, 030-6037050 of stel uw vraag via ons contact formulier