Mitsubishi ASX 2.0 CVT

Styled for adventure!

GEMAAKT VOOR HET AVONTUUR.

Met zijn stoere en robuuste front- en achterdesign oogst de nieuwe ASX overal bewonderende blikken. Met zijn brede, solide voorkomen en veelzijdige ruimte gaat hij geen uitdaging uit de weg. Wat je bestemming ook is, onderweg is het volop genieten. Daarbij blijf je altijd in contact met de wereld om je heen, dankzij moderne infotainment en slimme technologie. Daarbij zorgen een krachtige 2.0 liter motor en automatische transmissie voor nog meer souplesse waardoor u geniet van elke rit.

NEEM PLAATS EN GENIET.  JIJ BEPAALT WAT ER GEBEURT.

De ASX werd ontworpen met jou als middelpunt. Dat voel en zie je direct zodra je plaatsneemt achter het stuur. Met optimaal zicht op de instrumenten en alle bedieningselementen prettig binnen handbereik. Je voelt je een met de ASX en geniet van zijn dynamische rijeigenschappen. En dat alles in een atmosfeer van aangename luxe.

5 goede redenen
– Standaard met CVT-automaat
– Krachtige 2.0 liter benzinemotor
– Groot 8-inch touchscreen met Smartphone Link.
– 1.300 kh trekgewicht
– Rijke standaarduitrusting

Mitsubishi ASX samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autocentrum Stekelenburg is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi ASX samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke ASX samen te stellen.

Proefrit
Bij Autocentrum Stekelenburg is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi ASX. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de ASX voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi ASX? Vraag eenvoudig een brochure aan. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Wilt u een proefrit maken of eerst meer informatie? Bel ons, 030-6037050 of stel uw vraag via ons contact formulier